Vi utfører

Kingsrød Lastebil Senter er et uavhengig verksted som i tillegg til spesialkompetanse på Volvo og Renault tilbyr service og rep på alle andre merker. Vi har stor kompetanse på semitrailere, hengere og påbygg.

Som kontraktsverksted for Volvo og Renault kan du få tatt garantireparasjoner og reparasjoner som omfattes av Volvo og Renaults servicepakker hos oss.

Vårt verksted tar seg også av reparasjon og oppretting av karosseri og påbygg etter skader ved uhell.

Vi sjekker bremser og kan utføre laserkontroll av aksler.

Som autorisert bilverksted gjør vi også EU kontroll på både store og små biler.

Vårt delelager har mange års erfaring med å skaffe det meste av det som trengs for å holde en lastebil på veien. Vi er spesialister på deler til Volvo og Renault og deler til de forskjellige påbygg på trailere.

Vi har alle kontakter for å skaffe den delen du trenger til din hestebil. Vårt vide kontaktnett i den bransjen gjør at vi finner løsninger. Løsninger er også motto når vi bygger hydraulikksystemer på traller og biler. Hos oss får du bygget et komplett hydraulikkanlegg.

Skal du flytte et påbygg fra en bil til en annen så har vi utstyr og kunnskap for å hjelpe våre kunder med det også.

Hestebiler har i mer enn 30 år vært vårt spesialområde. Gjennom disse årene har vi opparbeidet meget god kompetanse på reparasjoner og service på hestebiler av alle typer. Dette gjelder på alle typer hestebiler.

Hos oss finner du også et utvalg av pleiemidler til bilen, spyleveske, lyspærer, smøremidler og andre viktige forbruksartikler som skal til for å holde bilparken i best mulig stand.

Kingsrød Lastebil Senter AS
Statsminister Torpsvei 57,
1738 Borgenhaugen

Postadresse:
Postboks 514,
1703 Sarpsborg - Norway

Telefon: +47 40 70 95 00
Faks: +47 69 16 65 75

Flere Kingsrød nettsteder:
Kingsrød Transport
Kingsrød Trading